Santtu Soininen kahdesti podiumille Hyvinkäällä

Santtu Soininen (vas) on revetä riemusta saavutettuaan toisen sijan Stock-luokan ensimmäisessä kilpailulähdössä. Voittoon ajoi myös toisen lähdön nimiinsä vienyt, sarjaa puhtaalla voittorivillä johtava Tatu Makkonen ja kolmanneksi kiireisin oli Roni Kotikivi.

Supermotot kilpailivat viikonloppuna Hyvinkäällä. Kotikisassaan mukana olivat myös Soininen Racingin Tuomas ja Santtu.

Soininen Racingin kotikilpailu viime viikonloppuna ajetussa supermoton SM-sarjan Hyvinkään osakilpailussa sujui kaksijakoisissa tunnelmissa. Tuomas Soiniselle kilpailu oli vaikea, mutta Santtu ylsi mainioihin suorituksiin.

S4 Junior -luokassa kilpailleen Tuomaksen ensimmäinen kilpailulähtö päättyi teknisen vian pakottamana keskeytykseen. Toisen lähdön viides sija oli laiha lohtu, eikä kuljettaja peitellyt pettymystään viikonlopun sujumiseen.

Santun osalta lähtökohdat olivat vaikeat, sillä nuorukainen loukkasi kätensä tikkien arvoisesti aivan kilpailun alla. Minisupermoto Stock -luokan kiihkeässä ensimmäisessä lähdössä ei vältytty kosketuksiltakaan, ja maalissa Santtu oli toinen. Myös toisesta kilpailulähdöstä tuloksena oli podium-sijoitus, mutta yhtä sijaa alempana. Hyvin sujuneen kilpailun jälkeen Santtu nousi sarjan pistetilanteessa toiseksi.  

Soininen Racingin kuljettajat nähdään seuraavan kerran viivalla parin viikon päästä Supermotokauden päättävässä Imatran osakilpailussa. Veljesten suunnitelmissa on ajaa vielä syyskuussa Motoparkissa järjestettävä Motorg Race -kerhokilpailu, jossa Tuomas nähdään Yamaha R7:n ja Santtu R3:n puikoissa.

Supermoto S4 Junior pistetilanne ja sijoitukset

Minisupermoto Stock pistetilanne ja sijoitukset

Uusin numero